Skip to content

Bli medlem

Helsingborgarnas Klimatavtal är ett initiativ som drivs av vår ideella förening. Utöver att skriva på avtalet kan du också stötta det vi gör genom att bli medlem i föreningen och engagera dig i vårt arbete.

Föreningens syfte är att inspirera och uppmuntra Helsingborgarna till en mer hållbar livsstil för klimat, miljö och sig själva, så väl som att påverka beslutsfattare lokalt att ta beslut för en hållbar framtid, att motverka klimatförändringar och se till att Helsingborg ligger inom planetära gränser.

Medlemskapet i föreningen gäller per år och vi har en valfri medlemsavgift på 10-100 kr. Föreningen vänder sig till människor i alla åldrar, oavsett bakgrund och är politiskt och religiöst obunden. Som medlem ska du ha skrivit under Helsingborgarnas Klimatavtal.

Här kan du läsa föreningens stadgar.

För att bli medlem, fyll i formuläret nedan och betala sedan in din medlemsavgift via bankgiro till 5936-9314. Märk betalningen “Förening+’ditt namn'”.

Vi hanterar dina personuppgifter med största respekt och skickar dem inte vidare till någon. Vi samlar bara in de uppgifter som krävs för att kunna ha en förening. Vill du lämna föreningen och vill att dina uppgifter stryks, hör av dig till oss.